Voor wie is payroll interessant?

Een groot voordeel van werken met 365 Cleanit is dat u niet alleen uw administratie uitbesteedt, maar ook meteen beschikt over een professionele sparringpartner. Bent u (MKB-) ondernemer maar heeft u geen eigen HR-afdeling? 365 Cleanit kan u uitkomst bieden.

Wij zijn een professionele HR-partner en door samen te werken met 365 Cleanit is het inrichten van een eigen HR-afdeling ook niet nodig. We geven u advies en helpen u bij belangrijke HR-vraagstukken. Wij kunnen zelfs ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van uw HR-strategie. Zo kunnen we u adviseren omtrent wijzigingen in wet- en regelgeving op HR-gebied of helpen bij het werven en selecteren van uw personeel. Bent u een beginnende ondernemer? Ook dan kan payrolling een uitkomst zijn. U heeft namelijk vanaf het begin direct zicht in uw personeelskosten, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Minder kosten en zorgen, meer flexibiliteit

Werken via 365 Cleanit betekent geen financiële en administratieve verplichtingen ten opzichte van ingeleende medewerkers; die nemen wij u uit handen.

De voordelen van payroll in het kort:

  1. U werft nog steeds zelf uw personeel, maar u hoeft geen salarisadministratie bij te houden voor u medewerkers.
  2. Geen financiële en administratieve verplichtingen ten opzichte van medewerkers die u inleent via 365 Cleanit.
  3. Verlengde contractflexibiliteit; via 365 Cleanit kunt in veel gevallen u medewerkers vijf en een half jaar een arbeidscontract voor bepaalde tijd aanbieden.
  4. U bent verzekerd van 0% ziekteverzuimkosten; ingeleende medewerkers staan immers op de loonlijst bij 365 Cleanit.
  5. Inzicht in de totale personeelskosten. Dit inzicht is belangrijk voor iedere ondernemer.

Heeft u meer vragen over payrolling en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd geworden naar wat payrolling voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@365cleanit.nl of 088-3365566. Wij vertellen u er graag meer over. U kunt natuurlijk ook een persoonlijke afspraak met ons maken, zodat we samen kunnen ontdekken of payrolling binnen uw organisatie past.

365 Cleanit