Kies voor zekerheid in onzekere tijden

Door de krapte op de arbeidsmarkt en toenemende drukte ervaren steeds meer ondernemers hoe lastig het is om de juiste werknemers aan te nemen. Natuurlijk betekent ondernemen risico’s nemen, maar wat als wij deze risico’s voor u tot een minimum kunnen beperken? Soms is een maand proeftijd simpelweg te kort om te bepalen of een medewerker bij uw organisatie past.

Gedurende de maand proeftijd die u volgens de wet mag hanteren, zetten veel medewerkers in die periode hun beste beentje voor. Maar wat gebeurt er daarna?

Onze dienstverlening is erop gericht om u maximaal te helpen in het voorkomen van eventuele teleurstellingen. Wanneer u gebruikt maakt van payroll, kunnen uw medewerkers (afhankelijk van de CAO en branchevereniging) tot wel 5½ jaar voor bepaalde tijd bij u werken. Hiermee verlengt u de contractflexibiliteit en weet u wat voor vlees u in de kuip heeft voordat u een medewerker vast in dienst neemt.

Bovendien zijn u en uw medewerkers er van verzekerd dat alles tot in de puntjes geregeld is door een professionele HR partner. 365 Cleanit zorgt ervoor dat uw medewerkers krijgen waar zij recht op hebben en maximale ontzorging voor u.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via 088-3365566 of info@365cleanit.nl.

365 Cleanit