Vacature medewerker Back-office

Waarom je bij ons moet komen werken!

Op onze afdeling houden wij ons bezig met de administratieve ondersteuning van onze labels, 24/7 Chauffeursdiensten, 1ToDrive, 365 Payroll en 365 Cleanit. Omdat onze labels op dit moment hard groeien zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die vooral aan de slag gaat met de labels 365 Payroll en 365 Cleanit. In deze functie ben je werkzaam in verschillende branches, namelijk die van transport en schoonmaak. Daarnaast ondersteun je de andere labels binnen de organisatie.

We moeten de functie een naam geven, maar noem jezelf wat je leuk vindt. Je komt te werken in een klein team op onze vestiging in Son, maar wel binnen een grotere en platte organisatie. Iedereen is bij ons bedrijf gelijk, of je nu de directeur nodig hebt, iemand van de (financiële) administratie of een collega van marketing. Je kunt iedereen direct benaderen.

Deel zelf je dag in: eigen initiatief en meedenken is een must. Ons bedrijf is informeel, dus laat je pak thuis en trek je spijkerbroek aan.

Collega Geert: ‘Bij ons heb je de vrijheid om zelf je dag leuk te maken’.

Jouw eerste dag is goed geregeld. Ben niet bang dat jouw laptop niet klaarstaat, wij zorgen ervoor dat je na een uitleg van één van onze collega’s vooruit kunt.

Je houdt wel van personeelsuitjes toch? Die organiseren we namelijk regelmatig! Klinkt goed of niet?!

Werkzaamheden

Samen met je collega’s verzorg je alle werkzaamheden die te maken hebben met de salarisadministratie van onze uitzendkrachten en de facturatie naar de klanten.

Jij zorgt ervoor dat alle medewerkers tijdig en over het juiste salaris kunnen beschikken. Je behandelt alle binnenkomende verzoeken en vragen van zowel medewerkers als klanten (per mail of telefoon). Je hebt veel telefonisch contact met klanten en uitzendkrachten. Bijvoorbeeld over de CAO, zwangerschapsverlof of betalingen. Het is belangrijk dat je goed prioriteiten kunt stellen en snel kunt schakelen. Vaak zijn de werkzaamheden ad hoc.

Daarnaast is collegialiteit heel belangrijk, je helpt en je biedt administratieve ondersteuning aan ten behoeve van onze vestigingen. Tevens ben je ‘vliegende kiep’ en ondersteun je je collega’s van de back office daar waar het nodig is.

Functie eisen

 • Je werkt uiterst secuur
 • Je werkt moeiteloos met moderne software applicaties waaronder MS Office
 • Werken met deadlines is jou niet vreemd
 • Je kunt goed met een team samenwerken maar ook zelfstandig
 • Enige ervaring met salarisverwerking en het programma Sedis is een pré

Voordelen

Wij bieden naast je salaris natuurlijk ook andere voorwaarden om jouw werk/privé balans zo optimaal mogelijk te maken:

 • Bonusregeling = 13 maand. Natuurlijk afhankelijk van functioneren en bedrijfsresultaat
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer
 • Op termijn een auto van de zaak!
 • Contract voor 8 maanden, zijn we tevreden: contract voor onbepaalde tijd
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Een laptop
 • Een collectieve zorgverzekering bij CZ of VGZ

Maak van deze vacature jouw nieuwe baan! Maximaal twee weken na je sollicitatie ontvang je van ons een reactie. Zien wij raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een eerste kennismaking. Bevalt dat van beide kanten, dan volgt er een tweede gesprek. Is er vervolgens een match?! Dan doen we jou een voorstel en kun je bij ons aan de slag!

Heb je vragen? De dames van de afdeling P&O staan graag voor je klaar. Bel ons op 0499-470497 of mail naar personeel@365payroll.nl.

365 Cleanit