Hoe flexibel is uw medewerker?

Nog niet zo lang geleden was het streven naar een flexibele organisatie het advies dat bijna iedere ondernemer kreeg. Door het flexibel inrichten van de organisatie was de ondernemer in staat om tijdig mee te bewegen op de ontwikkelingen van de markt. Snelle veranderingen in de markt zorgen ervoor dat de strategie en structuur van een organisatie mee moeten kunnen veranderen.

Read More »

365 Cleanit sponsor van Nationale Schoonmaakgolfdag

Traditiegetrouw vindt de Nationale Schoonmaakgolfdag op de derde dinsdag van september plaats. Zo ook dit jaar: op dinsdag 18 september op Golfclub Haverleij in Den Bosch. Uiteraard zijn wij hier als sponsor ook bij aanwezig!

De Schoonmaakgolfdag duurt van 10.00 uur tot ongeveer 21.00 uur. Om 18.15 uur vindt de prijsuitreiking plaats, gevolgd door het walking diner. Voor meer informatie of aanmelding, klikt u op deze link. Lees hier wat u van deze dag kunt verwachten.

Kies voor zekerheid in onzekere tijden

Door de krapte op de arbeidsmarkt en toenemende drukte ervaren steeds meer ondernemers hoe lastig het is om de juiste werknemers aan te nemen. Natuurlijk betekent ondernemen risico’s nemen, maar wat als wij deze risico’s voor u tot een minimum kunnen beperken? Soms is een maand proeftijd simpelweg te kort om te bepalen of een medewerker bij uw organisatie past.

Read More »

Voor wie is payroll interessant?

Een groot voordeel van werken met 365 Cleanit is dat u niet alleen uw administratie uitbesteedt, maar ook meteen beschikt over een professionele sparringpartner. Bent u (MKB-) ondernemer maar heeft u geen eigen HR-afdeling? 365 Cleanit kan u uitkomst bieden.

Read More »

AVG en het aanmelden van nieuwe medewerkers

Vanaf heden gaat het aanmelden van nieuwe medewerkers bij 365 Cleanit volledig digitaal. Graag vertellen we u waarom wij onze aanmeldprocedure veranderd hebben en hoe u vanaf heden uw medewerkers bij ons aan kunt melden.

Read More »

Een oproepcontract, voordeel of nadeel?

Er bestaan nog steeds misverstanden over het gebruik van oproepcontracten. Oproepcontracten worden onder andere veel gebruikt in sectoren waar behoefte is aan het flexibel in kunnen zetten van personeel. Belangrijk is dat er een juiste keuze in het soort contract gemaakt wordt.

Read More »

365 Cleanit