De voordelen van payroll

Er zijn verschillende gebieden waarop 365 Cleanit uw onderneming kan ontzorgen. Allereerst nemen wij u de belangrijkste en grootste werkgeversrisico’s uit handen. 365 Cleanit is de juridische werkgever van uw medewerkers, wat betekent dat u minder werkzaamheden en verantwoordelijkheden heeft. Denk alleen al aan de tijd die u bespaart omdat u geen salarisadministratie meer hoeft te voeren. Uw ondernemersrisico’s dalen maar uw flexibiliteit neemt in grote mate toe. Zo heeft u bijvoorbeeld geen kosten bij ziekteverzuim, geen verplichtingen wat betreft ziektebegeleiding en geen contractrisico’s. Kortom: 365 Cleanit ontzorgt.

Nog meer voordelen van payroll

Daarnaast heeft payrolling nog veel meer voordelen vergeleken bij het zelf in dienst hebben van werknemers.

We zetten ze graag voor u op een rijtje:

  • U voert zelf de regie over werving en selectie.
  • U heeft geen ziekteverzuimverzekering en arbodienst meer nodig.
  • Er is geen minimale inleentermijn, waardoor u veel flexibeler bent.
  • Wij verlagen uw administratieve druk.
  • Tevens verlagen wij uw HR- en accountantskosten.
  • U ervaart maximale flexibiliteit dankzij het fasensysteem.
  • U registreert gewerkte uren snel en eenvoudig via een online portal.

Er verandert niets op de werkvloer!

U blijft degene die beslist over alle belangrijke zaken. Denk bijvoorbeeld aan de werving en selectie van nieuwe werknemers, het bepalen van de arbeidsvoorwaarden en het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken. Met andere woorden, op de werkvloer verandert er dus niets.

Als u gebruik maakt van payrolling kunnen uw medewerkers (in veel gevallen) tot wel vijf en een half jaar voor bepaalde tijd bij u werken. Hiermee verlengt u uw contractflexibiliteit met maar liefst drie en een half jaar! Tenslotte kunt u zelf uw personeel hoogstens twee jaar een arbeidscontract voor bepaalde tijd aanbieden.

Payrolling kent verschillende soorten arbeidscontracten. Elk arbeidscontract en elke contractwijziging wordt vooraf uitvoerig met u besproken, zodat het contract niet alleen bij de werknemer maar ook bij uw organisatie past.

Wilt u meer weten over de voordelen van payroll?

Mogen wij u meer vertellen over de voordelen van payroll of over 365 Cleanit? Neem dan eens contact op met één van onze collega’s van de servicedesk. Zij vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op via info@365cleanit.nl of bel 088-3365566, ook voor het maken van een persoonlijke afspraak.

365 Cleanit