Wat kost payroll?

Om antwoord te geven op de vraag “Wat kost payrolling?” kijken we eerst samen naar de CAO die binnen uw organisatie geldt. De kosten van payrolling zijn hier namelijk van afhankelijk. Nadat we de CAO hebben bekeken, komen we samen tot de meest kostenefficiënte oplossing voor uw onderneming.

Eén van de voordelen van payrolling is dat de payroll kosten vergelijkbaar zijn met uw eigen loonkosten maar niet hoger worden bij ziekteverzuim in uw organisatie. U profiteert gegarandeerd vijf en een half jaar lang van 0% ziekteverzuimkosten omdat uw medewerkers op de loonlijst van 365 Cleanit staan. Hierdoor vallen uw totale loonkosten vaak lager uit bij payrolling.

Meer informatie over de kosten van payroll?

Wij hebben ervoor gekozen geen standaard payroll kosten op onze website te vermelden. De reden daarvoor is dat wij werken met op maat gemaakte voorstellen die we baseren op uw wensen en behoeften.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van payrolling binnen uw organisatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@365cleanit.nl of 088-3365566. Wij vertellen u er graag meer over. U kunt natuurlijk ook een persoonlijke afspraak met ons maken. U bent van harte welkom!

365 Cleanit