Werknemers

Informatie over payroll

365 Cleanit ondersteunt jouw opdrachtgever op het gebied van personeels- en salarisadministratie. Dit betekent voor jou dat jij je werkzaamheden bij je opdrachtgever uitvoert maar in dienst bent bij 365 Cleanit. Met andere woorden, er verandert niets op de werkvloer en jij kunt het werk doen waar je van houdt.

Werken via 365 Cleanit

Werken via 365 Cleanit betekent dat je werkt bij je opdrachtgever maar een arbeidscontract hebt bij 365 Cleanit. Het enige wat je opdrachtgever elke week hoeft te doen is, via onze handige online portal, je gewerkte uren aan ons doorgeven zodat wij die aan je kunnen uitbetalen. Snel, makkelijk en vertrouwd.

Payroll contract

Als je werkt via 365 Cleanit kunnen wij je verschillende soorten contracten aanbieden. Welk payroll contract je krijgt is bijvoorbeeld afhankelijk van de duur van het arbeidscontract en de afspraken die we met jou en je opdrachtgever maken. Een payroll contract is mogelijk tijdens het eerste jaar dat je voor jouw nieuwe opdrachtgever werkzaam bent. Daar willen we je graag wat meer over vertellen.

Salaris

Je salaris wordt onder andere bepaald aan de hand van de CAO waarbij je werkgever is aangesloten. Bovenop je brutosalaris heb je bijvoorbeeld ook recht op toeslagen voor overwerk, onregelmatige uren, ADV-dagen, salarisverhogingen, onkostenvergoedingen en periodieken. Kortom, bij 365 Cleanit word je precies hetzelfde behandeld als elke andere werknemer en dat is natuurlijk wel zo eerlijk.

CAO

365 Cleanit is aangesloten bij de ABU. Daar zijn we trots op, aangezien organisaties die lid zijn van de ABU moeten voldoen aan specifieke lidmaatschapscriteria en gedragsregels. Hiervoor worden er in ons bedrijf zeer regelmatig uitgebreide kwaliteitstoetsen en audits uitgevoerd door controlerende instellingen. Met 365 Cleanit bent u dus verzekerd van een betrouwbare partner die altijd voldoet aan de hoogste eisen.

Pensioen

In Nederland krijgt iedereen een AOW-uitkering van de overheid als basispensioen. Daarnaast bouw je een aanvullend pensioen op. Dat aanvullend pensioen is door 365 Cleanit ondergebracht bij StiPP (Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten). Deelname aan dit pensioen is verplicht voor iedereen die werkzaam is als uitzendkracht, payroller of gedetacheerde, dus ook via 365 Cleanit.

Opleidingen

Wij vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt en dat jij je kunt (blijven) ontwikkelen. Bijvoorbeeld door de juiste papieren te behalen die je nodig hebt om je werk beter te kunnen uitvoeren. Wij bieden jou graag deze mogelijkheden. Sterker nog, we stimuleren dit!

365 Cleanit