Opleidingen

Wij vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt en dat jij je kunt (blijven) ontwikkelen. Bijvoorbeeld door de juiste papieren te behalen die je nodig hebt om je werk beter te kunnen uitvoeren. Wij bieden jou graag deze mogelijkheden. Sterker nog, we stimuleren dit!

Cursussen en opleidingen via 365 Cleanit

Wil je als werknemer groeien en blijven ontwikkelen, dan is het belangrijk dat je jezelf blijft uitdagen. Dat kan via 365 Cleanit.

We hebben geen standaard pakket; elk ontwikkelingstraject is persoonlijk en wordt volledig afgestemd op jouw wensen en ambities. Samen bespreken we eerst jouw wensen en jouw ideeën over je persoonlijke ontwikkeling. Daarna gaan we aan de slag.

Meer weten over de ontwikkelingsmogelijkheden die wij je bieden?

Wil je weten welke ontwikkelingsmogelijkheden er zijn via 365 Cleanit? Neem dan eens contact op met één van onze collega’s van de servicedesk. Zij vertellen je er graag meer over. Bespreek je je ontwikkelingsmogelijkheden liever tijdens een persoonlijke ontmoeting? Dan maken we samen een afspraak. Neem contact met ons op via telefoonnummer 088-3365566 of via e-mail: info@365cleanit.nl.

365 Cleanit