Werken via 365 Cleanit

Werken via 365 Cleanit betekent dat je werkt bij je opdrachtgever maar een arbeidscontract hebt bij 365 Cleanit. Het enige wat je opdrachtgever elke week hoeft te doen is, via onze handige online portal, je gewerkte uren aan ons doorgeven zodat wij die aan je kunnen uitbetalen. Snel, makkelijk en vertrouwd.

Wij regelen je arbeidscontract, zorgen voor een tijdige en correcte salarisbetaling en wanneer er sprake is van ziekteverzuim zijn wij nauw betrokken bij je re-integratie. Natuurlijk zorgen we ook voor je pensioen en de uitvoering van eventuele CAO- en wetswijzigingen. Heb je op enig moment vragen over bijvoorbeeld je vakantiedagen of vakantiegeld, dan kun je die informatie altijd via de telefoon of e-mail bij onze servicedesk opvragen.

Meer weten over werken via 365 Cleanit?

Als je vragen hebt, kun je altijd terecht bij één van onze servicedeskmedewerkers. Wij staan altijd voor je klaar om al je vragen snel en professioneel te beantwoorden.

Heb je graag persoonlijk contact, dan maken we een afspraak met je. Je kunt onze servicedesk bereiken via telefoonnummer 088-3365566 of via e-mail: info@365cleanit.nl.

365 Cleanit