Informatie over payroll

365 Cleanit ondersteunt jouw opdrachtgever op het gebied van personeels- en salarisadministratie. Dit betekent voor jou dat jij je werkzaamheden bij je opdrachtgever uitvoert maar in dienst bent bij 365 Cleanit. Met andere woorden, er verandert niets op de werkvloer en jij kunt het werk doen waar je van houdt.

Wij regelen alles voor je op het gebied van (personeels-) administratie, zoals je arbeidscontract, tijdige en correcte salarisbetalingen, re-integratie na ziekte, een veilig pensioen en het toepassen van eventuele CAO- en wetswijzigingen. Wij betalen je salaris vierwekelijks. Informatie over reserveringen zoals vakantiedagen en vakantiegeld kun je altijd bij onze servicedesk opvragen.

Meer weten over 365 Cleanit of payrolling?

Als je vragen hebt, kun je altijd terecht bij één van onze servicedeskmedewerkers. Wij staan altijd voor je klaar om al je vragen over 365 Cleanit of payrolling snel en professioneel te beantwoorden. Heb je graag persoonlijk contact, dan maken we een afspraak met je. Je kunt onze servicedesk bereiken via telefoonnummer 088-3365566 of via e-mail: info@365cleanit.nl.

365 Cleanit