fbpx

365 Cleanit, dé HR partner voor schoonmaakbedrijven

De krappe arbeidsmarkt is de grootste uitdaging voor schoonmaakbedrijven op dit moment maar zeker ook voor de komende jaren. Het vinden van de juiste mensen en het behoud van deze mensen is cruciaal voor de verdere groei voor schoonmaakbedrijven. De huidige arbeidsmarkt zorgt ervoor dat mensen makkelijker kunnen kiezen in welke sectoren en in welk soort werk men aan de slag wil. Hierdoor hebben veel bedrijven moeite op het gebied van personeel.

Veel schoonmaakbedrijven hebben inmiddels erg veel aandacht voor recruitment en hebben eigen hiervoor eigen recruiters in dienst genomen. Ook vanuit de branchevereniging wordt er veel energie gestopt om het vak als schoonmaker de aandacht te geven die het verdient. De campagne “je komt er in de schoonmaak” is hier een voorbeeld van.

365 Cleanit is dé recruitmentspecialist voor de schoonmaaksector. Waarom? Onze activiteiten richten zich erop om als partner mee te zoeken naar de juiste mensen, deze met goede arbeidsvoorwaarden flexibel in te zetten daar waar flexibiliteit gevraagd wordt en ze te behouden voor de schoonmaaksector.

Anders dan reguliere uitzendorganisaties is 365 Cleanit een partner voor de recruitmentactiviteiten van schoonmaakbedrijven en helpen wij mee aan:

1. het verbeteren van het profiel van de organisatie op de arbeidsmarkt
2. Het inspelen op de personeelsbehoefte en eventuele mutaties hierin door de inzet van flexibele uitzendcontracten
3. een duurzame inzetbaarheid van personeel in de schoonmaaksector

Rutger van Katwijk

 

MEER OVER 365 CLEANIT Weten?

Neem dan contact met mij op via r.vankatwijk@365cleanit.nl of bel mij op 088-3365566.

laat hier uw gegevens achter

Neem contact op

088-3365566   |    info@365cleanit.nl   |    Ekkersrijt 7035 – 5692 HB Son

365 Cleanit