fbpx

Gebruik maken van een Recruitment partner… waarom zou ik?

Een goed Recruitmentproces is onmisbaar voor iedere organisatie. Of je nu een groot of klein bedrijf hebt, je zult ervoor moeten zorgen dat je de juiste nieuwe collega’s weet te werven en vervolgens aan je organisatie weet te binden voor (het liefst) een lange periode.

Vakantie in tijden van Corona

We leven in een vreemde tijd. Steeds meer sectoren passen zich aan de nieuwe omstandigheden aan. Zo ook de reisbranche. Een mooi vooruitzicht dat er toch van een vakantie genoten kan worden. Sinds 15 juni 2020 kan er weer naar een aantal Europese landen gereisd worden.  Maar let op: er is op dit moment geen […]

Anna’s voorjaarsschoonmaak checklist voor thuis

Nu iedereen zoveel mogelijk thuis moet blijven, is dit hét moment voor de voorjaarsschoonmaak. Om je hier bij te helpen, heeft Anna een checklist voor je samengesteld om ervoor te zorgen dat je niks vergeet. Print de checklist uit, zet je favoriete muziek aan en streep af wat je al hebt gedaan.

Coro-voor en Coro-na?

Het is een grappige woordspeling die ik hoorde tijdens het kijken van het programma Draadstaal op televisie, die mij aan het denken zette. Gelukkig komen er steeds meer positieve geluiden over de strijd die de wereld voert tegen het virus dat ons allemaal in de houdgreep houdt.

Aangenaam, wij zijn Joost en Anna!

Wij weten alles over 365 Cleanit en de schoonmaakbranche! Vanaf heden zullen we regelmatig leuke of belangrijke onderwerpen behandelen.

088-3365566   |    info@365cleanit.nl   |    Ekkersrijt 7035 – 5692 HB Son

365 Cleanit