fbpx

Golden Service Awards 2019

Donderdag 28 november is de uitreiking geweest van de Golden Service Awards. Dit mooie evenement werd georganiseerd in Kamerik en heeft een glasheldere doelstelling: Een mooie bijdrage leveren aan de schoonmaakbranche en de trots uitdragen van de sector.

 

In drie categorieën is er gestreden om de titel, Leidinggevende van het jaar 2019, Schoonmaakteam van het jaar 2019 en Schoonmaker van het jaar 2019.

 

Voorafgaand aan de uitreiking van de Golden Service Awards vond het OSB congres plaats op dezelfde locatie. Tijdens dit congres werden ondernemers in de branche bijgepraat over de ontwikkelingen in de sector.

 

Ook 365 Cleanit was uiteraard aanwezig op het congres als ook op de feestavond en feliciteert de winnaars met deze mooie prijzen maar natuurlijk ook alle genomineerden die dit jaar net niet in de prijzen vielen.

Meer weten over 365 Cleanit?

Neem contact op

088-3365566   |    info@365cleanit.nl   |    Ekkersrijt 7035 – 5692 HB Son

365 Cleanit