fbpx

Aangenaam, wij zijn Joost en Anna!

Wij weten alles over 365 Cleanit en de schoonmaakbranche! Vanaf heden zullen we regelmatig leuke of belangrijke onderwerpen behandelen.

Een aantal belangrijke vragen heeft Joost al voor je beantwoord, klik hier voor onze veelgestelde vragen. Mis je een vraag of heb je een vraag aan Joost en/of Anna? Laat het ons dan weten via het contactformulier op de website of stuur een berichtje naar marketing@365cleanit.nl!

Wie maakt de mooiste Joost en Anna kleurplaat?!

Veel thuis zijn met de kinderen kan soms best lastig zijn. Daarom hebben wij voor de kids een leuke kleurplaat van onszelf gemaakt waar ze hun creativiteit helemaal in kwijt kunnen! Maak de mooiste kleurplaat ooit en stuur hem via de post naar onderstaand adres. Wie weet winnen jullie wel een hele leuke prijs!!

Postadres:
365 Cleanit
t.a.v. Joost en Anna
Ekkersrijt 7035
5692 HB Son

Wij kijken uit naar de mooie tekeningen!

Tot snel!
Groeten Joost en Anna

meer weten over 365 Cleanit?

Neem contact op

088-3365566   |    info@365cleanit.nl   |    Ekkersrijt 7035 – 5692 HB Son

365 Cleanit