fbpx

Coro-voor en Coro-na?

Het is een grappige woordspeling die ik hoorde tijdens het kijken van het programma Draadstaal op televisie, die mij aan het denken zette. Gelukkig komen er steeds meer positieve geluiden over de strijd die de wereld voert tegen het virus dat ons allemaal in de houdgreep houdt.

Tal van deskundigen (zelfbenoemde en echte) spreken over het langzaam opstarten van de economie en hoe dit zou moeten gaan. Maar wat zijn de consequenties hiervan voor de ondernemers en hun (voormalige) personeel? Hopelijk kan iedereen snel weer aan de slag en zal het leed waar schoonmaakondernemers mee te maken hebben, mede door de steunmaatregelen vanuit de overheid, beperkt blijven en snel tot het verleden behoren.

Toch bemerk ik een grote onzekerheid bij de ondernemers die ik spreek. Er is angst voor een recessie. Van hoogconjunctuur naar recessie in slechts een paar maanden tijd. Welke lessen heeft men geleerd? De onzekerheid zal ongetwijfeld nog wel een tijdje blijven, het heeft op een zeer pijnlijke manier aangetoond dat onze economie zeer kwetsbaar is. In de ‘Coro-voor’-periode hadden wij te maken met de gevolgen van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) en een groot tekort op de arbeidsmarkt aan geschikt personeel. In een zeer korte periode is het speelveld compleet veranderd. In de ‘Coro-na’ periode zullen wij met elkaar de schouders er weer onder mogen zetten, en hard gaan werken aan herstel. Dat de onzekerheid blijft, is een feit. Des te meer zal er in deze opbouw fase een grote behoefte aan flexibel personeel zijn.

365 Cleanit heeft als RPO Partner voor de schoonmaaksector oplossingen die complementair zijn aan uw organisatie en bijdragen aan de slagkracht van uw P&O inrichting. Wij bieden u flexibiliteit en helpen u bepaalde risico’s te voorkomen. Inmiddels zijn wij gewend aan het voeren van gesprekken op afstand via Skype of Zoom. Graag lichten wij onze aanpak aan u toe, en bespreken wij wat onze organisatie en dienstverlening voor u te bieden heeft. Heeft u vragen over RPO of interesse in onze overige dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op voor een virtuele kennismaking! U kunt ons bereiken via 088-3365566 of info@365cleanit.nl.

meer weten over 365 Cleanit?

Neem contact op

088-3365566   |    info@365cleanit.nl   |    Ekkersrijt 7035 – 5692 HB Son

365 Cleanit