fbpx

In moeilijke tijden herken je echte samenwerkingspartners makkelijker

De wereld lijkt op straat tot stilstand te zijn gekomen en toch zijn we met elkaar, maar zeker in de schoonmaakbranche nog steeds keihard aan het werk. Nog niet eerder werden wij geconfronteerd met de kwetsbaarheid van ons bestaan, zowel letterlijk als figuurlijk.

Zakelijk merkt iedere onderneming de gevolgen van deze bijzondere tijd. Waar tot voor kort een constante vraag naar nieuwe of extra medewerkers was, worden wij nu steeds meer gevraagd mee te denken om schoonmaakpersoneel flexibel in te zetten daar waar ze het meeste nodig zijn. Behoud van goede vakkrachten en meedenken in flexibiliteitsvraagstukken is belangrijker dan ooit.

Dat in deze tijd het vak schoonmaken zijn waarde aan Nederland heeft bewezen is duidelijk!

365 Cleanit is als HR- en recruitmentpartner dé partij voor de schoonmaakbranche en ondersteunt ondernemers in tijden dat u behoefte heeft aan nieuwe of extra medewerkers en biedt flexibele oplossingen zodat u ook in moeilijkere situaties de juiste beslissingen kunt nemen op personeelsgebied. Wanneer en hoe kan ik het beste op- of afschalen met personeel? Het is fijn om in dit soort vraagstukken niet alleen te staan.

Ook in deze minder makkelijke tijd is 365 Cleanit dé samenwerkingspartner voor de schoonmaakbranche. Bent u benieuwd naar de oplossingen die wij onze klanten bieden op eerder genoemde vraagstukken? Wij nodigen u uit om met ons in gesprek te gaan.

Omdat een persoonlijke kennismaking vanwege de omstandigheden niet mogelijk is, bieden wij u de mogelijkheid om een telefonische afspraak te maken of kennis te maken middels Skype. Wij vertellen u wat wij precies doen, hoe we in de praktijk werken en waarom vele ondernemers 365 Cleanit als samenwerkingspartner kiezen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste balans tussen vast en flexibel personeel.

Interesse? Stuur een e-mail naar info@365cleanit.nl of bel naar 088- 3365566.

Bas Doorn en Rutger van Katwijk

meer weten over 365 Cleanit?

Neem contact op

088-3365566   |    info@365cleanit.nl   |    Ekkersrijt 7035 – 5692 HB Son

365 Cleanit