fbpx

Gebruik maken van een Recruitment partner… waarom zou ik?

Een goed Recruitmentproces is onmisbaar voor iedere organisatie. Of je nu een groot of klein bedrijf hebt, je zult ervoor moeten zorgen dat je de juiste nieuwe collega’s weet te werven en vervolgens aan je organisatie weet te binden voor (het liefst) een lange periode.

Eenvoudig gezegd is recruitment het werven, selecteren en aannemen van gekwalificeerd personeel. Maar de juiste opleiding of kennisniveau is niet het enige waar het om draait. De nieuwe collega moet ook goed bij je organisatie passen. In de praktijk is het vinden van deze collega vaak een stuk lastiger merken veel bedrijven.

Niet ieder schoonmaakbedrijf heeft de tijd of de capaciteit om snel en met de juiste aandacht kandidaten te spreken om er vervolgens voor te zorgen dat ze op de juiste manier en met de gewenste contractvorm  aan de slag kunnen.

Veel schoonmaakbedrijven zoeken hierin de hulp van een externe recruitmentpartner zoals 365 Cleanit.

365 Cleanit heeft als specialist in de schoonmaakbranche de  recruiters en wervingstools om uw schoonmaakbedrijf continu te voorzien van de juiste medewerkers. Wij zorgen ervoor dat uw organisatie flexibel kan op- en afschalen tegen ongekend scherpe tarieven!

Meer weten? Neem contact met ons op via info@365cleanit.nl of bel naar 088-3365566.

 

088-3365566   |    info@365cleanit.nl   |    Ekkersrijt 7035 – 5692 HB Son

365 Cleanit