Over 365 Cleanit

365 Cleanit is een professionele en ervaren payroll organisatie met een landelijk netwerk.

Payroll betekent letterlijk ‘loonlijst’ en dat woord geeft een van onze kernbezigheden aan: administratie. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de administratieve rompslomp die personele zaken met zich meebrengen. Zoals bijvoorbeeld het voeren van een salarisadministratie, wat wij voor u doen. Uiteraard houdt u daarbij nog steeds de touwtjes stevig in handen.

Persoonlijke aandacht en een vertrouwensband: dat vinden wij belangrijk

Bij 365 Cleanit vinden we persoonlijke aandacht erg belangrijk. We investeren graag in een vertrouwensband met u én met de werknemer die via ons bij u werkt; we willen weten wat u bezighoudt maar ook wat er speelt bij de mensen die bij u werken. Op die manier kunnen wij goed inspelen op uw specifieke wensen en kunnen wij u de service bieden die u van een kwaliteitsorganisatie als de onze mag verwachten. En dat 365 dagen per jaar!

Meer informatie over 365 Cleanit?

Bij 365 Cleanit werken mensen uit de schoonmaakbranche; mensen uit de praktijk die weten waar ze het over hebben. We zijn een betrouwbaar team waarin een professionele no-nonsense werkmentaliteit vooropstaat. Wilt u meer informatie over 365 Cleanit? Bent u nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden van payrolling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

365 Cleanit